Årets program

 

Sammensætningen af årets program er vigtig af flere grunde. Dels skal det være motiverende og udbytterigt samt understøtte den fælles passion. Dels skal det være så attraktivt, at de enkelte arrangementer prioriteres højt med aktiv deltagelse til følge. Netop derfor lægger vi stor vægt på, at de erhvervsfaglige og lærende indlæg fra vores eksterne foredragsholdere i løbet af vinteren, tager udgangspunkt i reelle udfordringer fra dagligdagen. Som leder og virksomhedsejer bliver du konstant udfordret, og jo bedre rustet og jo bedre forberedt du er, jo bedre kan du navigere.

Dette kombineret med en række passionsrelateret arrangementer, hvor du som medlem får lejlighed til at nyde fællesskabet og kammeratskabet i fuld udfoldelse. Alt er tilrettelagt og datosat således, at du blot skal møde op og dyrke din passion og dit netværk.

Programmet i sin helhed styrker derfor både din forretning, din person og ikke mindst din glæde ved jagt. En kombination, der kan blive det mest værdifulde parameter for virksomhedens foresatte vækst og successfulde udvikling.

“Spændende, utraditionelt og uformelt netværk der på det varmeste kan anbefales”
Jan Jarlbæk, Sikkerhedsrådgiver.
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"