"Hunting School" - II

Beskrivelse:

Hunting School - II
Dato: 11. september 2019 fra kl. 09:00- 16.00

Her bliver du testet til det yderste af dine færdigheder. I tæt samarbejde med de bedste af de bedste og i et meget udfordrende og eksklusivt træningsforløb med hærens finskytter, skydes der på dette kursus helt op til 500 meter. Men, måske vigtigst af alt, så er dagen sat op omkring den jagtrelaterede skydning. Du vil blive udfordret i nogle jagtrealistiske situationer!

Undervisning foregår under kyndig instruktion, og der tages små skridt mod det lange mål. Din indlæring kommer på en prøve, men ved at kende sine grænser og kunne træffe de rette valg, så vil dagen give stor læring, der på de kommende jagtture vil komme enhver dygtig jæger til gode.

Kørselsvejledning:

Vi gennemfører arrangementet uanset vejret så husk tilpasset beklædning, da vi vil være ude hele dagen. Husk yderligere: Din riffel og dennes tilbehør, støtteben til riflen, minimum 100 stk. ammunition, høreværn samt skydestok.  Derudover en rygsæk til skydeanlæg samt liggeunderlag til liggende skydestilling (som er den primære skydestilling dagen igennem)

Er der noget udstyr eller ammunition, I ønsker at bestille, vil Aktiv Fritid gerne medbringe det send blot en mail senest m d. 2. september.

Vi står for morgenmad, kaffe, frokost og drikkevarer dagen igennem.

Program:

09.00 Velkommen og briefing

16.00 Tak for i dag

Programmet præsenteres på dagen af instruktørerne og justeres i henhold til det givne antal deltagere. Pris for gæster er kr. 4.000, der faktureres forud for kursets afholdelse.

skydning_sbs

Vi har et begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig og senest d. 1. maj kl. 12.00. Der tages ligeledes forbehold for ændringer som følge af militærets brug eller ændring af lokationen.

Pris: kr0.00

Starttidspunkt: 8:00 am
Sluttidspunkt: 5:00 pm

Dato: september 11, 2019

Tilmeldingsdetaljer

Personal Information

Event Registration and Ticketing Powered by Event Espresso

Attendee Listing For: "Hunting School" - II

  1. Mesterflyt Rene Hauge

 

 

“Jo mere vi er sammen, jo dybere relation og tillid får vi til hinanden”
Ole Stensgaard, Formuerådgiver / Dansk fi
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"