Hvad vi tilbyder

 

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutnigsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vores kompetencer inden for rejser, forretningsudvikling, netværk, teambuilding og foredrag er samlet i et unikt koncept for aktive forretningsfolk.

SideBySide Business blev etableret i slutningen af september 2013, og allerede fra starten har konceptet vist sin berettigelse. Vores kick-off arrangement samlede således tæt på 50 deltagere. Alle fra toppen af danske erhvervsliv.

Det indre liv er afgørende for den langsigtede effekt, og de faglige foredrag, teambuilding for gruppen og en fuldtidsansat netværkskonsulent skaber et indgående kendskab medlemmerne imellem. Hovedprogrammet for SideBySide Business findes under “Årets Program”.

Blandt de prominente gæster kan nævnes Anders Samuelsen, LA, Lars Rasmussen, CEO Coloplast, Morten Wagner, grundlægger af Dating.dk og senest Christian Ørsted. På jagtsiden bydes på både haglgevær og riffeltræning, bukkejagt, hanejagt og eksklusive fuglejagter. Klik her for at se programmet for 2017.

Bliv medlem

Nyheder

Business Brunch VI gæster RTT i Søborg Dato: 15. november 2017 fra kl. 08.30- 11.00 Vi er nået til årets sidste “Business Brunch”. Det er tid til at gøre status med også sætte kursen for det kommende år. Hvad virker, hvad skal der gøres mere ved, og hvad kan vi undlade. Der udover, så skal vi […]

Netværksaften & Efterårs Passion Dato: 30. november & 1. december 2017 fra kl. 18.30 – 15.00 Så lykkedes det alligevel at sikre os et uovertruffen arrangement. “Good Night” opstår derfor i det naturskønne landskab omkring Petersgaard Gods, hvor vi har fået adgang til en eksklusiv fasanjagt. Rammerne leder tankerne hen på det skotske højland og der […]

kunder-fra-netvaerk
“8 ud af 10 af mine nye kunder kommer fra netværk”
Kaj Jensen, Salgsdirektør/partner, Attentive
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"