Hvad vi tilbyder

 

Vores kerneydelse er etablering, drift og udvikling af professionelle erhvervsnetværk. Produktet er tilført nogle nye egenskaber, der adskiller sig fra, hvad man normalt ser. Fælles passion, højt beslutningsniveau og en professionel ledelse, der tager medansvar for, at du som medlem får udbytte af din aktive deltagelse.

Vores kompetencer inden for rejser, forretningsudvikling, netværk, teambuilding og foredrag er samlet i et unikt koncept for aktive forretningsfolk.

SideBySide Business blev etableret i slutningen af september 2013, og allerede fra starten har konceptet vist sin berettigelse. Vores kick-off arrangement samlede således tæt på 50 deltagere. Alle fra toppen af danske erhvervsliv.

Det indre liv er afgørende for den langsigtede effekt, og de faglige foredrag, teambuilding for gruppen og en fuldtidsansat netværkskonsulent skaber et indgående kendskab medlemmerne imellem. Hovedprogrammet for SideBySide Business findes under “Årets Program”.

På jagtsiden bydes på både haglgevær og riffeltræning, bukkejagt, hanejagt og eksklusive fuglejagter. Klik her for at se programmet for 2019.

Bliv medlem

Nyheder

De personlige oplysninger, vi indsamler på eller via dette websted er kun oplysninger, der kan identificere dig personligt, når det er frivilligt accepteret af dig. Disse personligt identificerbare oplysninger kan omfatte dit navn, din adresse, dit telefonnummer og din e-mailadresse. Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til nogle andre. De bliver hos os og varetages […]

kunder-fra-netvaerk
“8 ud af 10 af mine nye kunder kommer fra netværk”
Kaj Jensen, Salgsdirektør/partner, Attentive
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"