Netværket

 

Her finder du den aktuelle medlemsliste af SideBySide Business. Netværket udbygges løbende, og den dynamiske proces med at sammensætte et stærkt og harmonisk forretningsnetværk foretages med respekt for ønsket om yderligere udbygning af gruppen.

Et godt netværk er aldrig stærkere end det svageste led. Og udbyttet aldrig større end netværkets indre liv. I SideBySide Business er alle medlemmer aktive og væsentlige brikker, der sikrer værdiskabelsen for sig selv og hinanden. Som god netværker er du din egen betydning bevidst og har gjort dig overvejelser omkring din rolle i gruppen.

Manglende fremmøde er ikke bare et tab for det enkelte medlem, men også for hele grupper der er en ressource mindre.

Har du lyst til at blive en vigtig del af SideBySide Business så kontakt os og lad os sammen finde dit udbytte af et aktivt medlemskab.

Michael Jul

Adm. direktør/partner

michael@sidebside.dk

Mobil: 2336 1207

VIRKSOMHED
BRANCHE
MEDLEM
Aktiv Fritid
Jagt, fiskeri og fritid Detail
Michael Seidenfaden
Navn: Michael Seidenfaden
Firma: Aktiv Fritid
Titel: Partner
Branche: Detail
Firma telefon: 56 63 15 33
Hjemmeside: www.aktivfritid.dk
Beskrivelse: Om Aktiv Fritid
Aktiv Fritid ejes og drives af Jesper L. Nielsen og Michael Seidenfaden. Virksomheden blev etableret i 1998 af de to partnere, og visionen er at tilbyde sjællænderne det bedste udstyr, den bedste beklædning og de bedste oplevelser inden for jagt, lystfiskeri og friluftsliv. Denne vision er realiseret gennem:
•    Den 600 kvadratmeter store, nyrenoverede forretning midt i Køge.
•    Vores solide og varierede produktsortiment.
•    De mange jagt- og lystfiskerevents hvert år.
•    Firmaevents med alt fra kutterture til lerdueskydning og udfordringer i det fri.
•    Stor passion og drive.
•    Faglig viden, rådgivning og top service.Åbent: Man-fre: 10-18  Lør: 10-15  1. Søn/md. 11-15Aktiv Fritid – Torvet 19 – 4600 Køge – 56 63 15 33
Michael Seidenfaden
jagt@aktivfritid.dk
Gruppe: København
AS Solution A/S
Sikkerhed
Sonny Schürer
Navn: Sonny Schürer
Firma: AS Solution
Titel: Senior Vice President
Branche: Sikkerhed
Firma telefon:  +45 35251010
Hjemmeside: www.assolution.com.
Beskrivelse: AS Solution er en sikkerhedsvirksomhed, der er dedikeret til klienternes sikkerhed, tryghed og produktivitet. Vi er specialiseret i Executive beskyttelse for virksomheder, privatpersoner, familie kontorer, NGO’er, berømtheder og ambassader.Ledelsen består af et stærk team med høj international erfaring i sikkerhedsbranchen. AS Solution beskæftiger ca. 700 over hele verden. Vi er på job 24/7/365 for vores kunder fra kontorer i USA, Latinamerika, Europa, Asien og Afrika. Udover eget personale trækker vi på et bredt netværk af akkrediterede samarbejdspartnere.

Jeg har det overordnede ansvar for EMEA regionen og har været en af de drivende kræfter i siden 2003, hvor vi er gået fra 5 mand til 700 i 2017, hvor vi blev købt af SOS Security, det 5. største sikkerhedsselskab i USA.

Det er en glæde, at blive en del af SideBySide og jeg ser frem til at møde hele netværket i nær fremtid.

Sonny Schürer
Senior Vice President
Mail: ss@assolution.com
Mobil: +45 40849747

AS Solution A/S
Marienlundvej 46E
2730 Herlev

Gruppe: København
BDO
Revision
Jakob Sand
Navn:  Jakob Sand
Firma:  BDO
Titel:
Branche:  Revision
Firma Telefon:
Hjemmeside: www.bdo.dk
Beskrivelse:
Gruppe: København
Chabert VVS
VVS
Thomas Chabert
Navn: Thomas Chabert
Firma: Chabert VVS
Titel: CEO
Branche: VVS
Firma telefon: +45 35830515
Hjemmeside: www.chabertvvs.dk
Beskrivelse: Hos Chabert VVS kan vi hjælpe dig med alle typer opgaver inden for VVS. Vi kan både være behjælpelig med anlæggelse af vand, afløb, gas og varme i forbindelse med ombygning, tilbygning i hus eller ejendomme. Chabert vvs udføre både mindre og større vvs opgaver, lige fra vedligeholdelse af ejendomme til entrepriser inden for vores kompertancer.

Vi har mange års erfaring med vvs installationer, og derfor er du også garanteret at Chabert VVS  holder  hvad de lover. Vi udfører alt vores arbejde i den absolut bedste kvalitet, og vi overdrager aldrig vores arbejde før vi selv er 100% tilfredse med det. Det er også en kvalitetssikring for dig som kunde, så du ved, at hvis du vælger os til at klare dit VVS arbejde, så er du også sikret, at det bliver lavet i en ordentlig kvalitet.

Jeg ser frem til at blive en del af SideBySide og dele mine erfaringer med jer.

Thomas Chabert
Chabert VVS
Baldersgade 8
2200 København N
Mobil: +45 20735155
Mail: thomas@chabertvvs.dk

Gruppe: København
Dansk FI
Investeringsrådgivning & Formuepleje
Ole Stensgaard
Navn: Ole Stensgaard
Firma: Dansk FI
Titel: Partner
Branche: Investeringsrådgivning
Firma telefon: +45 46 30 40 70
Hjemmeside: www.danskfi.dk
Beskrivelse: Dansk Formue- & Investeringspleje A/S
Vores firmanavn/logo består af to navne – Formuepleje og Investeringspleje –  og det dækker meget godt det, vi giver vores kunder.Formuepleje:
Overblik – vi laver et faktuelt pensions- og formueoverblik samt tænker skat og offentlige ydelser ind – det giver et godt grundlag for den optimering og de besparelser, der typisk kommer ud af dette arbejde.

Enkelthed – når vi har lavet overblikket til kunden, så giver vi kunden et godt grundlag, at træffe beslutninger ud fra – vi viser kunden på en enkel måde, hvordan økonomien kan optimeres.

Sammenhæng – når kunderne kan se tingene i sammenhæng på en enkel samt overskuelig måde – så giver det ofte mere mening.

Investeringspleje:
Uafhængig pleje – vi tænker kun i kundens retning, da vi ikke sælger egne produkter til kunderne, eller tjener på handel eller produktsalg.

Kvalitet og langsigtet afkast – vi ”løber” ikke efter nyhedshistorierne og de hurtige afkast – men tænker langsigtet og vælger investeringer med kvalitet.

Fast og afkastafhængigt honorering – Der er tale om et delvis afkastbaseret honorar, hvorved kunden sikres, at vi gør det så godt og optimalt for kunden, som vi kan. Skulle der opstå tab, skal dette tab først tjenes hjem, før det afkastafhængige honorar beregnes.

Generelt om os og vores værdier: ·
Tryghed –  Vores koncept er 100% baseret på at give vores kunder en ordentlig og fair behandling. Kundens penge står på egen konto og papirerne ligger i eget depot i banken –  så der er ingen risiko på os.

Fairness –  Det er egentlig meget enkelt. Vi gør alt, hvad vi kan for at undgå interessekonflikter, og vi arbejder konstant på at opnå så gode vilkår for vores kunder som muligt. ·

Samarbejde – Ud over vi er meget tæt på vores kunder, så har vi også et meget tæt samarbejde med blandt andet advokater og revisorer – det gør, at vi kan hjælpe vores kunder på en helt anden måde

Referencer –  Mange af vores kunder står til rådighed, hvis der er behov for at høre deres oplevelse af at være kunde hos os – det fortæller ofte mere end fine plancher.

Personligt er jeg meget dedikeret i mit arbejde og giver meget af mig selv. Så jeg ser frem til at blive en del af netværket og bidrage med mine erfaringer.

Ole Stensgaard
os@danskfi.dk
+45 22726731

Gruppe: København
Degn & Co
Bygningsrådgivning
Michael Degn
Navn: Michael Degn
Firma: Degn & Co
Titel: CEO/Partner
Branche: Byggerådgivning
Firma telefon: +45 22421210
Hjemmeside: www.degnco.dk
Beskrivelse: DEGN & Co blev startet primo 2017, af CEO Michael Degn, & Rasmus Volbro Nielsen, med henblik på at effektivisere og digitalisere den danske byggebranche. Degn & Co er Rådgivende virksomhed inden for den danske byggesektor, og arbejder primært med tunge og komplekse byggesager, herunder laboratorie byggerier, universiteter og forskningscentre.Degn&Co består af arkitekter, bygningskonstruktører, ingeniører og internationale bygningskonstruktører og vores kerneydelser indenfor branchen primært projektledelse, bygherrerådgivning, samt digital & dynamisk tidsstyring af komplekse byggerier.Vi glæder os til at blive en aktiv del af netværket og ser frem til mange gode timer sammen.

Degn & Co
Michael Degn
CEO & Partner.

Telefon: 22421210
CVR: 38462865
Mail: MDE@degnco.dk

Gruppe: København

 

Deko A/S
Entreprenør
Jimmi Thor
Navn: Jimmi Thor
Firma: Deko A/S
Titel: Projektchef
Branche: Entreprenør
Firma Telefon:
Hjemmeside:
Beskrivelse:

 

 

 

Deko A/S
Jimmi Thor
Mobil: +45 21922555
Mail: jimmithor@hotmail.com

Gruppe: København
Dellgren Jagtskydeskole
Jagtrelateret træning
Jesper Dellgren
Navn: Jesper Dellgren
Firma: Dellgren Jagtskydeskole
Titel: Ejer
Branche: Jagtrelateret træning
Firma telefon: 45 2171 3171
Hjemmeside: www.jagtskydeskole.dk
Beskrivelse: For godt 10 år siden åbnede vi Skydeskolen her på Sophienholm.

Den 2. april 2007 blev de første mange lerduer truffet, og måske var der nok også et enkelt forbiskud eller to. De fleste blev heldigvis fra begyndelsen en lille smule overrasket over lerduernes sværhedsgrad, variation og ikke mindst realisme.

Vi har fra de første spæde skridt haft som hovedformål at anvende lerduerne til at dygtiggøre danske jægere ift. jagt: alle lerduekasterne er skjulte, alle er de bevægelige således at man kommer så nær jagt som det på en lerduebane er muligt. Kan det jages med haglgevær, skal det kunne trænes på Sophienholm.Siden åbningen har vi udvidet skydeskolen, så vi i dag har fordoblet kapaciteten:

vi kan nu tage imod op til 25 jægere der uden ventetid kan skyde på vore mange lerduekastere. Sidst har vi med lift hævet en kastemaskine, der når den er højest, præsenterer lerduen i op til 50 meters højde – Skandinaviens højeste!Seks år er gået, vi udvikler stadig vor virksomhed, og arbejder hårdt på at udvikle en Skydeskole i absolut Verdensklasse!

Vi er ikke Skandinaviens største Skydeskole, vi er formodentlig endnu heller ikke den kønneste. Mange af vore kunder fortæller os at vi suverænt er den mest udfordrende, og endnu vigtigere den absolut mest jagtrealistiske.Vi håber i har lyst at besøge os i vor 10. sæson.

Send mig gerne en email, og jeg skal returnere med et rigtig godt tilbud :-)

Dellgren Jagtskydeskole
Sophienholmvej 50
4340 Tølløse.
Tel.: +45 2171 3171
e-mail: Dellgren@Jagtskydeskole.dk

Bedste Jagthilsnerunderskrift vaabenskjold
Gruppe: København
Diana Jagtrejser
Rejser
Mark L. Andreasen
Navn: Mark Andreasen
Firma: Diana Rejser A/S
Titel: Konsulent
Branche: Rejser
Firma telefon: +45 62 20 25 40
Hjemmeside: www.jagtrejser.dk
Beskrivelse: Diana Jagtrejser
Kvalitet – tryghed – service
Limpopo Travel A/S er bygget på et solidt fundament af jagtrejseerfaring, som er helt enestående i branchen. Virksomhedens ejer og grundlægger – Jan Krossteig – stiftede tilbage i 1974 det verdenskendte brand Diana Jagtrejser og drev virksomheden i mere end 20 år. I 2003 stiftedes Limpopo Travel A/S og i december 2008 blev ringen sluttet, da virksomheden købte navnet Diana Jagtrejser.I dag er Limpopo Travel A/S / Diana Jagtrejser verdens største jagtrejsearrangør med mere end 40 destinationer  til jagtrejser på programmet og kunder over hele verden. Virksomheden har medarbejdere på hovedkontoret i Svendborg, samt på kontorer i Ringsted, Ulstrup, Lund (Sverige) og Wien (Østrig).

I alt råder vi over flere end 20 medarbejdere med sammenlagt mere end 200 år i jagtrejsebranchen – adskillige af medarbejderne har tre årtiers jagtrejseerfaring i bagagen!

Du kan finde masser af inspiration, information og billeder på vor hjemmeside – vi håber du finder den så spændende, at du får lyst til at give os et ring, så vi i fællesskab kan se på mulighederne ud fra dine ønsker.

Jeg ser frem til gode dage og timer sammen. Og kan jeg hjælpe med noget, så er det bare at sige til.

Mark L. Andreasen
Diana Jagtrejser
Mobil: +45 4088 2588
Mail: ma@diana.dk

Gruppe: København
DN Erhverv A/S
Ejendomme
Thomas Ruhoff
Navn: Thomas Ruhoff
Firma: DN Erhverv A/S
Titel: Adm. Dir/Partner
Branche: Ejendommen
Beskrivelse: DN Erhverv
DN Erhverv er en erhvervsmægler med 100 % fokus på køb og salg af investeringsejendomme. Vi formidler boligudlejningsejendomme, kontorejendomme samt lager- og logistikejendomme i Danmark i prisklassen DKK 10 millioner og op til én milliard. Vores kunder er en god blanding af danske og udenlandske investorer og ejendomsindehavere.Vores erfaring, store branchekendskab og netværk gør, at vi har et præcist billede af, hvad der rør sig i markedet. Både når det drejer sig om priser, investorer og om hvilke ejendomme, der er – eller muligvis kunne være til salg under de rette betingelser. Det sikrer dig den bedste rådgivning og den rigtige pris.Vi tror på, at vi skaber de bedste resultater ved en helhjertet, proaktiv indsats og et håndholdt forløb, hvor vores kunder hele tiden orienteres om sagens gang. Det betyder hurtig sagsbehandling, hurtig præsentation af beslutningsgrundlag og en dedikeret salgsforløb – typisk 30 dage – hvor vi hele tiden er i tæt dialog.

Som adm. direktør og partner har jeg stået i spidsen for DN Erhverv siden 2013. Jeg ser frem til at dele erfaringer og netværk med SideBySide Business øvrige medlemmer. Har I spørgsmål vedr. køb og salg af investeringsejendomme, er I altid velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen

Thomas Ruhoff
Adm. dir., partner
Ejendomsmægler, MDE

Direkte: + 45 88 82 56 01
Mobil:    + 45 30 30 38 76
Mail:      tr@dn-erhverv.dk

Gruppe: København
Hent vCard
Horten Advokatpartnerselskab
Advokat
Nicolai Dyhr
Navn:  Nicolai Dyhr
Firma:  HORTEN
Titel:  Partner
Branche:  Advokat
Firma Telefon:  +45 3334 4000
Hjemmeside: www.horten.dk
Beskrivelse: HORTEN Advokatpartnerselskab
Philip Heymans Alle 7
2900 Hellerup

Nicolai Dyhr
Mail: ndy@horten.dk
Mobil: +45 5234 4209
Telefon: +45 3334 4209

Gruppe: København
Hunters Game
Skydebiograf
Rune L. Jørgensen
Navn: Rune L. Jørgensen
Firma: Hunters Game
Titel: Centerleder
Branche: Skydebiograf
Firma Telefon: 40184167
Hjemmeside: www.huntersgame.dk
Beskrivelse: Hunters Game er en skydebiograf, der henvender sig både til dedikerede jægere, jagt- og skytteforeninger, der ønsker at træne deres færdigheder, og til virksomheder, foreninger og private, der ønsker sig en anderledes oplevelse i forbindelse med festlige begivenheder, teambuilding eller kundearrangementer.Hunters Game er den eneste skydebiograf på Sjælland og den er indrettet med verdens mest avancerede udstyr på
området, importeret fra Tyskland. På den indendørs skydebane skyder du med skarpt fra individuelle båse mod et 9 meter bredt filmlærred. Vi har over 400 film at vælge imellem – alt fra den afrikanske savanne til en grøn forårs- skov i Danmark, især vildsvinejagt er populært.Sværhedsgraden på både jagtfilm og pointskydning kan tilpasses efter behov.Vi glæder os til at blive en del af SideBySide og håber at I vil kigge ind i vores lille ”hule”.Knæk & BrækHunters Game
Rune L. Jørgensen
Roholmsvej 4
2620 Albertslund
Telefon: 40184167
Mail: rune@huntersgame.dk
Gruppe: København
J.Jensen A/S
Nedrivning
Dennis Voldstedlund
Navn: Dennis Voldstedlund
Firma: J.Jensen A/S
Titel: Direktør
Branche: Nedrivning
Firma telefon:
Hjemmeside: www.j-jensen.com
Beskrivelse: Dennis Voldstedlund
Mobil: +45 40367040
Mail: Dennis@j-jensen.com
J-Jensen A/S
Højlundevej 8
3540 Lynge
Gruppe: København
Lime ApS
Tekstilproduktion
Claus Rasmussen
Navn:  Claus Rasmussen
Firma:  Lime ApS
Titel:  CEO
Branche:  Tekstilproduktion
Firma Telefon:  +45 40 11 64 54
Hjemmeside: www.lime-denmark.dk
Beskrivelse: Vi har 2 virksomheder, som jeg gerne vil referere til. LIME er en ordreproducerende virksomhed indenfor tekstilindustrien. Virksomheden blev stiftet i 1997, og har gennem årene gennemgået en kraftig udvikling indenfor produktion af modetøj samt boligtekstiler.

Siden 2007 har vi specialiseret os i bæredygtig produktion. Udnyttelse af økologi og bæredygtighed har medført naturlige ændringer i vores virksomhed, som i dag er certificeret med både GOTS og GRS.

Det er certificeringer indenfor økologisk bomuldsproduktion og genanvendelse af alternative produkter såsom plastic flasker o.l. Begge certificeringer indeholder høje krav indenfor CSR. Vores kunder er markedsledende virksomheder indenfor mode og tekstil i EU.

LIME har egne kontorer i Danmark, Tyrkiet og Kina.

Den anden virksomhed vi har hedder Superstainable. Superstainable drives af samme organisation som LIME.Superstainable er ligesom LIME en ordreproducerende virksomhed, som producerer merchandise produkter.

En stor del af vores produktion er ligesom LIME baseret på bæredygtighed. Vi anvender primært recycling og økologi i vores produktion, men er grundet produkttypen nødsaget til også at anvende konventionelle materialer.

Vi producerer i Superstainable produkter som f.eks. paraplyer, kuglepenne/blyanter, nøgleringe, tasker, dokumentmapper o.l. Superstainable har p.t. ingen hjemmeside (der arbejdes på det).
Med venlig hilsen / Best regards
LIME  /  Claus Rasmussen
M: +45 40116454
Mail: claus@lime-denmark.dk
Web: www.lime-denmark.dk

Gruppe: København
EADK ApS
Forsikring
Peter Julsgaard
Navn: Peter Julsgaard
Firma: EADK ApS
Titel: CEO
Branche: Forsikring
Firma telefon: 45 48 17 06 00
Hjemmeside: www.eadk.dk
Beskrivelse: NORDFLEX A/S – en danskejet forsikringsmæglervirksomhed med hovedsæde i Allerød, Nordsjælland.Vi udøver rådgivning og forhandler med forsikringsgivere om tilbud og placering af forsikringsdækninger.Vores rådgivning finder sted inden for de områder hvor vores forsikringsmæglere har opnået koncession til at drive forsikringsmægler-virksomhed iht. Lov om forsikringsmæglervirksomhed.Vi lægger vægt på, at vore løsninger er individuelt tilpassede, så de møder kundens behov, hvilket betyder, at vi stiller krav til udbyderne om at tilbyde de individuelle produkter, den ideelle løsning kræver.  Om nødvendigt udvikler vi helt nye forsik-ringsprodukter, som matcher virksomhedens og medarbejdernes særlige ønsker
og behov.Vores styrke er bl.a. den daglige servicering/administration, det gennemarbejdede udbudsmateriale, samt specielt udviklede IT-værktøjer til opfølgning af risikovurdering, løbende tilpasning, skadesbegrænsende foranstaltninger samt forsikrings-administration.Nordflex International Forsikringsmægler A/S
Peter Julsgaard
Toftevej 15 B
3450 Lillerød

Telefon: +45 48 17 06 00
Telefax: +45 48 14 06 00
Mobil: +45 40200644
E-mail: info@nordflex.dk
Hjemmeside: www.eadk.dk
Gruppe: København
Nørregaard I Mieritz
Advokat
Jesper K. Mieritz
Navn: Jesper Køppen Mieritz
Firma: Nørregaard Mieritz
Titel: Partner
Branche: Advokat
Firma telefon: +45 88 93 95 00
Hjemmeside: www.nmaf.dk
Beskrivelse: Med vores fælles kompetencer vil vi yde den stærkeste repræsentation af vores klienter med en resultatorienteret og værdiskabende rådgivning. Vi tror på resultater og løsninger.

Ingen skal være I tvivl om, at vi kæmper passioneret for vores klienter, samt yderligere at skabe det bedste fundament og arbejdsplads for vores hold af dygtige ildsjæle.

Som udtalt netværker og jæger ser jeg frem til mange gode nye relationer i SideBySide. Og får I brug for en konstruktiv snak eller lidt faglig sparring, så er jeg altid klar til et møde.

Nørregaard Mieritz
Jesper K. Mieritz
Torvet 11, 2.tv
4600 Køge

Telefon: +45 88 93 95 00
Mobil: +45 28 83 40 60
E-mail: jkm@nmaf.dk
Hjemmeside: www.nmaf.dk
Gruppe: København
Officeguru
Rengøring
Daniel Wilk
Navn:  Daniel Wilk
Firma:  Officeguru A/S
Titel:  CEO & Partner
Branche:  Rengøring
Firma Telefon:  +45 43 99 15 29
Hjemmeside: www.officeguru.dk
Beskrivelse: Officeguru
Att. Daniel Wilk
Strandgade 12, stuen
1401 København K
dw@officeguru.dk
Mobil: +45 28351501
Gruppe: København
ordnung
Kontorhoteller
Anders C. Andersen
Navn: Anders C. Andersen
Firma: ordnung
Titel: CEO
Branche: Kontorhoteller
Firma Telefon: +45 70268595
Hjemmeside: www.ordnung.nu
Beskrivelse: “ordnung office hotel blev etableret i 2010 og består pt. af 10 kontorfællesskaber i København – medflere på vej.Vi råder over mere end 20.000 m2 komplet møblerede kontorer med mødelokaler, businesslounges mv. Fordelt på mere end 250 forskellige virksomheder som har valgt os som deres partner.”Jeg ser frem til mange spændende timer sammen med jer alle.Venligst

Anders C. Andersen
Mail: aca@ordnung.nu
Mobil: +45 40 87 85 95

Gruppe: København
Otto Suenson Wine
Vine
Jens Rømer
Navn: Jens Rømer
Firma: Otto Suenson Wine
Titel: Partner
Branche: Vin
Firma telefon: +45 88 88 76 86
Hjemmeside: www.suenson.dk
Beskrivelse: Otto Suenson blev grundlagt i 1880 af den hjemvendte søfarer Otto Suenson. Præcis 100 år senere kom Carl-Erik Olsen, som hidtil havde ernæret sig ved import og salg af franske oste, ind i virksomheden. På dette tidspunkt var Otto Suenson en mindre importør med meget få vine i sortimentet.I løbet af de efterfølgende år fik Carl-Erik stille og rolig sat skik på virksom-heden og skabte således grundlaget for Otto Suenson, som i dag opererer fra nyt domicil bygget i Gentofte i 2009 og har ca. 20 medarbejdere fordelt på tre afdelinger.Otto Suenson arbejder i dag sammen med mere end 100 forskellige producenter rundt omkring i verden. Vi har vine fra det meste af verden, blandt andet et af Danmarks største udvalg af vine fra Bourgogne.

Knæk & Bræk
Jens Rømer
Partner

Mobil: +45 40130412
E-mail: jr@suenson.dk
Dr. Tværgade 7
1302 København K

Gruppe: København
Property Advisers
Investeringsejendomme & Erhvervsmægler
Torben Lund
Navn: Torben Lund
Firma: Property Advisers
Titel: Indehaver
Branche: Erhvervsmægler
Firma telefon:  32 83 06 10
Hjemmeside: www. 
Beskrivelse: Property Advisers arbejder for en kapitalfond, som investerer i ejendomme i Danmark og Sverige, hvor de blandt andet driver et hotel i Malmø.Herudover arbejder jeg i eget regi med rådgivning af køb og salg af investeringsejendomme overfor private, selskaber og forskellige investerings foreninger.Ser frem til at møde jer.

Torben Lund
Indehaver – Ejendomsmægler & valuar, MDE

Property Advisers
Smallegade 54
2000 Frederiksberg

Mobil: 28 40 05 22
torben.lund@outlook.dk

Gruppe: København
Hent vCard
Sera Låse & Sikring
Låse
Kim Munch
Navn: Kim Munch
Firma: Sera Låse & Sikring
Titel: CEO
Branche: Låse
Firma telefon:  52708052
Hjemmeside: www.sera.nu
Beskrivelse: Sera Låse & Sikring ApS blev etableret 1. februar 2011 og virksomheden har siden været i kraftig vækst og beskæftiger i dag 17 medarbejdere. Vores virksomhed er en seriøs totalleverandør inden for låse- og dørsikring af enhver art. Altid med konkurrencedygtige priser uden at der slækkes på det høje serviceniveau.Sera Låse & Sikring ApS er medlem af Sikkerheds Branchen, hvilket bekræfter at vi vil:

– Overholde branchens etiske regler
– Værne om branchens image
– Arbejde med løbende kvalitetsforbedringer bl.a. gennem ISO 9001-certificering

Vi er en virksomhed, hvor kunden er i centrum, kvaliteten er i højsædet og med kvalitets-og serviceorienterede medarbejdere.

I mødet med kunden er lydhørhed og tryghed nøgleord. Det er endvidere vores politik, at der skabes en optimal løsning for kunden, hvor individuelle behov og branchens krav og etikker forenes. Sera Låse og Sikring ApS ønsker at skabe gode og langvarige relationer til eksisterende og kommende kunder igennem ærlighed og levering af kvalitetsarbejde til aftalt tid.

Sera Låse & Sikring ApS
Kim Munch
Tlf.: 52708052
Direkte 31170744
Hjemmeside: www.sera.nu

Gruppe: København
SHAPE
Mobil software
Christian Risom
Navn: Chrstian Risom
Firma: SHAPE
Titel: Partner
Branche: Mobil software
Firma telefon: 45 71 99 06 04
Hjemmeside: www.shape.dk
Beskrivelse: Hurtigt om SHAPE A/SWho we are
Shape is a mobile development studio based in Copenhagen, Denmark and Zurich, Switzerland, dedicated to make outstanding apps. We are proud that our work is touched, tapped, swiped and pinched by millions of people every day, and our goal is always to make their experience as good as possible.

What we do
We’re passionate about building apps of the highest quality. We have spent years perfecting our craft so that we can work together to make thoughtful and polished mobile solutions. We believe in quality over quantity, we set high standards for our work and we go the extra mile to do things right.

How we work
We work collaboratively with our clients throughout the process to discover how we can help them reach their goals. Whether we are starting from scratch, revitalizing, or completely overhauling a mobile application, our teams of experts provide the skillset needed to achieve outstanding results.

Christian Risom
Partner ◦ CEO

Njalsgade 17A
Pakhus 2 ◦ 2nd floor
Copenhagen ◦ DK-2300

Tel: +45 71 99 06 04
Mob: +45 26 25 61 53
web:www.shape.dk

Gruppe: København
Hent vCard
Snevagten A/S
Snerydning
Christoffer Gade
Navn: Christoffer Gade
Firma: Snevagten
Titel: Direktør
Branche: Snerydning
Firma telefon: +45 3871 1700
Hjemmeside: www.snevagten.dk
Beskrivelse:

SNEVAGTENS VISION OG MÅL ER AT SÆTTE HELT NYE STANDARDER FOR SNERYDNINGSFIRMAER.

VI VIL SIMPELTHEN VÆRE DET DANSKE ERHVERVSLIVS FORETRUKNE LEVERANDØR AF SNERYDNING OG SALTNING OG DET FIRMA, DE ANDRE GERNE VIL LIGNE. DERFOR FØLGER VI NATURLIGVIS DE DANSKE REGLER FOR SNERYDNING

Vejen til det mål går gennem konstant at lytte til vores kunders ønsker, hele tiden at udvikle de rigtige produkter, og en fortsat forbedring af vores service. I praksis betyder det, at:

 • Vi hele tiden udvider vores maskinpark, så den fortsat er en af de mest velholdte og velkørende i Danmark
 • Vi lægger vægt på at levere omfattende dokumentation for vores arbejde
 • Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige
 • Vi hver dag arbejder professionelt, kompetent og målrettet
 • Vi til stadighed sørger for, at vores mandskab er veluddannet og velmotiveret
 • Vi vil være et godt forbillede så regler for snerydning bliver overholdt af andre end os

Jeg sætter stor pris på netværk og bruger gerne meget tid på at udveksle og bytter erfaringer af enhver art. Derfor glæder jeg mig meget over at blive en del af SideBySide.

Snevagten A/S
Christoffer Gade
Bjerringbrovej
2610 Rødovre
+45 38711700
+45 40138046
cg@snevagten.dk
www.snevgten.dk

Gruppe: København
Spot Installation
EL Installationer
Alex Kaae
Navn: Alex Kaae
Firma: Spot Installation
Titel: Indehaver
Branche: El installationer
Firma telefon:  +45 35433442
Hjemmeside: www.spotinstallation.dk
Beskrivelse:

Spot Installation A/S er landsdækkende. Vi servicerer kunder indenfor stort set alle områder i el branchen. Vi er i dag 45 mand og er repræsenteret i København, Fredericia, Holstebro, Randers, Århus og Aalborg. Spot Installation A/S er SKS certificeret, som er med til at sikre kunden høj kvalitet og god service. Dette gør det muligt at servicere vores kunder i hele landet.

Her finder du Spot Installation A/S:

 • Kommuner
 • Hospitaler
 • Detail
 • Boligforeninger
 • Byggebranchen
 • EDB og data installationer
 • Kontorer

Alex Kaae
Partner
Mail: ak@spotinstallation.dk
Mobil: +45 26890510

Spot Installation A/S
Uplandsgade 56
2300 København S

+45 3543 3462
+45 3543 3442
CVR nr. 19 41 21 05
WWW.spotinstallation.dk
Etableringsår 1996

Gruppe: København
SpotOn Marketing
Markedsføring
Søren Andersen
Navn: Søren Andersen
Firma: SpotOn Marketing
Titel: partner
Branche: Reklamebureau
Firma telefon: 71 99 09 02
Hjemmeside: www.spotonmarketing.dk
Beskrivelse: SpotOn Marketing er en marketing/tech virksomhed og stiftet i 2011 med visionen om at ændre måden hvorpå lokale virksomheder markedsfører sig på. Vi giver små og mellemstore virksomheder den nemmeste og mest profitable måde at få nye kunder og giver dem samtidig 100% gennemsigtighed i indsatser og udbytte.Vi arbejder primært med virksomheder der ønsker lokale kunder og er i dag førende leverandør af markedsføring til ex. tandlæger.Vi er i dag 20 medarbejdere og er altid på udkig efter dygtige kolleger. Vi holder til dagligt til på Ryesgade 106, men har ambitionen om i løbet af 2016 at åbne første internationale afdeling.Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak og en kop kaffe.

Søren Andersen
Partner & Sales Director
soa@spotonmarketing.dk

SpotON Marketing
Ryesgade 106
2100 København Ø
+45 31353500 | http://spotonmarketing.dk

Gruppe: København
Hent vCard
TRANSEARCH International A/S
Executive search
Henrik Brabrand
Navn: Henrik Brabrand
Firma: TRANSEARCH International A/S
Titel: Adm. Dir.
Branche: Executive search
Firma telefon: +45 70 34 56 75
Hjemmeside: www.transearch.dk
Beskrivelse: TRANSEARCH ranges among the largest executive search organizations in the world. For more than a decade Henrik has held leadership roles within top-tier executive search firms. He was formerly Senior Vice President within the LEO Pharma Group and later participated in a private equity financed Management-Buy-Out of the veterinary medicine and nutrition business. Prior to working in life sciences, Henrik served in various industrial and functional food companies – primarily in Country Manager positions. Henrik is also the author of the books “High Performance” and “Executive Onboarding” and has published numerous articles on the topics of Leadership.Jeg glæder mig til at bygge relationer og dele passioner.

TRANSEARCH International A/S

Henrik Brabrand
CEO/Managing Partner

Bredgade 63A I 1260 København K. I Denmark
M: +45 71 99 27 99
Tel: +45 70 34 56 75
E-mail: Henrik.brabrand@transearch.com
www.transearch.dk

Gruppe: København

 

Hent vCard
Trustrup Visual ApS
Fotograf
Mark Trustrup
Navn: Mark Trustrup
Firma: Trustrup Visual
Titel: Fotograf
Branche: Fotograf
Firma telefon: +45 44408012
Hjemmeside: www.marktrustrup.com
Beskrivelse: Trustrup Visual ApS
Mark Trustrup
Mobil: + 45 4119 6065
Office +45 4440 8012
E-mail: info@marktrustrup.com
Rentemestervej 80
2400 København N
Gruppe: København
Venzo
IT
Dennis Nielsen
Navn: Dennis Nielsen
Firma: Venzo
Titel: Partner
Branche: IT
Firma telefon: +45 3 11 00 85
Hjemmeside: www.venzo.com
Beskrivelse: Om VENZO

 • VENZO blev stiftet i 2007
 • VENZO har 60 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Aarhus
 • VENZO servicerer mere end 200.000 arbejdsstationer fordelt på over 100 private og offentlige kunder
 • VENZO er Microsoft guldpartner og kåret som “Årets Partner” i 2016 samt partner inden for en række Microsoft forretningsområder; “Årets Modern Desktop Partner” i 2017 “Årets Hosting Partner” i 2015, “Årets Deployment Partner” i 2011, 2012, 2013 og 2014 og som “Årets Management & Virtualization Partner” i 2012 samt som “Årets Mobility Solution Partner” i 2014 sammen med Bluefragments

Jeg ser frem til at tilbringe mange gode timer sammen.

Dennis Meldhedegaard-Nielsen
CEO

Langebrogade 6E, 4.
1411 København K
dni@venzo.com
Mobil: +4530 77 77 77

Gruppe: København
Øens Advokatfirma
Advokat
Søren Saaby Hansen
Navn:  Søren Saaby Hansen
Firma:  Øens Advokatfirma
Titel:  Associeret Partner
Branche:  Advokat
Firma Telefon: +45 32 46 46 47
Hjemmeside: www.oadv.dk
Beskrivelse:
 • ENS er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration A/S og ØENS Virksomhedsadministration ApS. ØENS Advokatfirma er det største advokatfirma på Amager, og vi beskæftiger os primært med fast ejendom, entrepriseret, erhvervs- og boliglejeret, selskabsret, virksomhedsoverdragelse samt visse privatretlige områder, såsom testamenter, dødsbobehandling og køberrådgivning. ØENS Ejendomsadministration administrerer, driver og udvikler alle typer ejendomme, men primært ejer- og grundejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme. Selvom ØENS er lokalt funderet på Amager, har vi klienter og kunder på hele Sjælland og i Jylland.
 • ENS beskæftiger mere end 40 kompetente medarbejdere, der alle arbejder efter devisenrådgivning i øjenhøjde. ØENS er en virksomhed i vækst, og vi udvider derfor hele tiden vores medarbejdergruppe og vores kompetenceområder, så vi sikrer udvikling og altid tilbyder den bedst mulige rådgivning.
 • Mit navn er Søren Saaby Hansen og jeg er advokat og associeret partner i ØENS Advokatfirma. Jeg har specialiseret mig i rådgivning til ejendomsinvestorer, navnlig porteføljeoptimering, boliglejeret og erhvervslejeret, samt hævd og naboret. Mine klienter er typisk små og mellemstore ejendomsinvestorer, ejendomsadministratorer og erhvervsdrivende lejere. Min interesse for jagt går langt tilbage, og jeg har gået på jagt siden jeg var 20 år gammel.

  Jeg glæder mig til at blive en del af SideBySide Business, og jeg ser frem til at lære alle i netværket at kende. Knæk og bræk.

  Søren Saaby Hansen
  Advokat
  Dir.tlf: 32 46 46 47

 

Gruppe: København
Øens Murerfirma
Murer
Jan Elving
Navn: Jan Elving
Firma: Øens Murerfirma A/S
Titel: Partner
Branche: Entreprenør, Murer/kloak & Beton J.
Firma telefon: 32648700
Hjemmeside: www.oensmurer.dk
Beskrivelse:

Om Øens Murerfirma A/S

Øens Murerfirma A/S blev etableret i 1991 af murermester Jan Elving. I 1995 kom Thomas Damm ind i firmaet og blev medindehaver af virksomheden i 1997. Øens Murerfirma A/S er et moderne, professionelt og solidt murer- og entreprenørfirma, som løser alle slags renoveringsopgaver på hele Sjælland, fortrinsvis i Storkøbenhavn.

Øens Murerfirma A/S har gennem sin levetid haft en forrygende udvikling og er i dag en af Danmarks største murervirksomheder. Øens Murerfirma A/S har modtaget Gazelle-prisen, for at være en virksomhed i vækst, 5 år i træk (1999-2003) og Øresundsgazelle-prisen i årene 1999 til 2001.
I 2012 er virksomheden hædret med CSR People Prize 2012/+100, blandt andet for sit store arbejde med indslusning af socialt udsatte unge på arbejdsmarkedet.
Vi beskæftiger os hovedsagligt med renovering inden for murer-, beton-, og kloakarbejde, og vi har kapacitet og kompetence til at lede store  renoverings- og byfornyelsesopgaver i hovedentrepriser.

Firmaet består af flere selvstyrende afdelinger, og arbejderne inden for jord-, kloak-, beton-, murer- og tømrerfaget udføres som egenproduktion, og de resterende fag udføres i tæt dialog med faste og stabile samarbejdspartnere.

Serviceafdelingen i Øens Murerfirma A/S udfører alt fra udskiftning af én enkelt flise til mindre hovedentrepriser, der ledes af egne byggeledere.

Gruppe: København
Hent vCard
"Det at være en del af et netværk er en forretningsmæssig beslutning"